HTML

Pozsonyi patkó/parányi pont

2010.12.01. 18:04 jazinka

30 dkg liszt

15 dkg vaj

3 tojássárga

1 ek porcukor

1 csapott mk só

3 dkg cukros tej

fél élesztő

4 ek tejföl

gyúrni

2 részre

betakarva pihentetjük 1 óráig

2 tojásfehérje habbá

20 dkg cukor

30 dkg dió

citromhéj

vanília

8 dkg mazsola

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jazinka.blog.hu/api/trackback/id/tr782486575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása