12 kanál paradicsom
12 kanál porcukor
12 kanál étolaj
liszt
1/2 cs. szalakálé
4 lap
KRÉM:
1/2 l tej
2 cs. vaníliás puding
15 dkg margarin
15 dkg porcukor
csokimáz
középre lekvár
12 kanál paradicsom
12 kanál porcukor
12 kanál étolaj
liszt
1/2 cs. szalakálé
4 lap
KRÉM:
1/2 l tej
2 cs. vaníliás puding
15 dkg margarin
15 dkg porcukor
csokimáz
középre lekvár
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.