1/2 l tej
5 dkg élesztő
1 kk só
2-3 ek cukor
1 kg liszt
2 pohár kefír
2-3 óra, vagy 1 nap hűtőbe állni hagyni
forró olaj
lisztes kézzel szaggatni, formálni
tejföl
reszelt sajt
1/2 l tej
5 dkg élesztő
1 kk só
2-3 ek cukor
1 kg liszt
2 pohár kefír
2-3 óra, vagy 1 nap hűtőbe állni hagyni
forró olaj
lisztes kézzel szaggatni, formálni
tejföl
reszelt sajt
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.