HTML

Kelt lángos I.Marika szerint

2010.12.01. 16:28 jazinka

1/2 l tej

5 dkg élesztő

1 kk só

2-3 ek cukor

1 kg liszt

2 pohár kefír

2-3 óra, vagy 1 nap hűtőbe állni hagyni

forró olaj

lisztes kézzel szaggatni, formálni

tejföl

reszelt sajt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jazinka.blog.hu/api/trackback/id/tr72486343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása